zoeken... contact opnemen
intranet

Wat is intranet?

Het intranet is een veilige besloten website, voor informatie- en kennisuitwisseling binnen een organisatie. Deze website is uitsluitend toegankelijk met behulp van een persoonlijke inlogcode. Medewerkers kunnen veilig en eenvoudig belangrijke informatie vinden op het intranet.

vertel mij meer!
 

 

Intranet Applicatie

Intranet is een applicatie die in een beveiligde omgeving draait en alleen toegankelijk is voor een bepaalde doelgroep. Intranet wordt veelal gebruikt door grotere bedrijven die met meer dan 20 personen dagelijks samenwerken en kan ook gezien worden als een intern communicatiemiddel. Met een intranetsysteem kunnen medewerkers eenvoudig informatie uitwisselen en kennis delen, maar ook snel programma’s, formulieren en documenten gebruiken.
 

Intranet maakt het werken makkelijker

Met intranet communiceer je niet alleen beter, maar je bespaart ook tijd waardoor je sneller kunt werken. Je laat het internet echt voor je werken. Je begint de dag met het opstarten van de pc en daar krijg je direct het intranet dashboard van jouw bedrijf te zien. In het systeem zitten voor 90% alle functionaliteiten en programma’s waar een bedrijf mee werkt.
 

Intranet mogelijkheden

De functionaliteiten van het intranet zijn eigenlijk oneindig; alles wat tijd kan besparen en opleveren kunnen wij op maat maken en in het intranet verwerken. Ook heeft dotcontent_user al veel ontwikkeld waar bedrijven direct gebruik van kunnen maken, zoals: 

 • Dashboard
 • Agenda
 • Nieuwsberichten
 • Mappen en documenten
 • Vacatures
 • Handboeken
 • Smoelenboek
 • Klachtenmelden
 • To do
 • FAQ
 • Adressen
 • Applicatie buttons

Maar er kan ook gebruik gemaakt worden van verschillende uitbreidingen op het internet zoals: het weer, nieuws vanuit Google, social media en analyses. Kortom, er is van alles mogelijk en er zijn tal van bedrijven die hier gebruik van maken en dagelijks winst uit halen.
 

dotcontent_user-intranet

 

Eenvoudig te beheren intranet

Achter het intranet draait ons CMS (Content Management Systeem) 'dotcontent' waarmee je eenvoudig bestanden en afbeeldingen kunt beheren. Elk bedrijf kan het dus volledig in eigen beheer onderhouden. Het design van het intranet systeem kan op maat gemaakt worden, maar er kan ook gekozen worden voor het standaard ontwerp. Er is namelijk veel nagedacht over hoe een gebruiksvriendelijk ontwerp eruit moet zien en hoe gebruikers dat waarderen en gebruiken. In beide situaties kan dat in de huisstijl van jouw bedrijf.
 

Rollen en rechten

In de module rollen en rechten kun je in het CMS personen toevoegen en kun je de personen verschillende rollen en rechten geven. De directie en/of het management kan zo meer inzien en er kunnen onderdelen afgeschermd worden voor bepaalde personen. 
 

Intranet toepassingen

De functionaliteiten van het intranet kunnen eenvoudig uitgebreid worden met modules. Denk hierbij aan intranet modules voor een documentenbank, een weblog met reactiemogelijkheden, een forum, een smoelenboek of bijvoorbeeld een fotogalerij. Alle aanwezige informatie is eenvoudig te beheren met ons eigen CMS dotcontent.

 

Wil je meer weten over het gebruiken van ons intranet systeem?

Graag demonstreren wij je de mogelijkheden van ons intranet systeem. Neem vrijblijvend contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 0528 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotcontent_user.nl.
 

Bel ons Mail ons