zoeken... contact opnemen
internet marketing bureau in Hoogeveen

dotcontent_user: ervaren internet marketing bureau in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een internet marketing bureau in Hoogeveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben kennis van de regio én van alle facetten van internetmarketing. In dit artikel bespreken we een aantal veelvoorkomende vormen van internetmarketing, maar er is uiteraard veel meer mogelijk. Kom eens langs voor een persoonlijk gesprek.

neem contact met ons op

Voordat je begint met internet marketing is het belangrijk dat je een goed werkende website hebt. We kunnen je bestaande website gratis checken. Wil je een nieuwe website laten bouwen, dan kan dat uiteraard ook. Zonder een goed werkende website zal je veel (potentiële) klanten verliezen. 

Zoekmachine optimalisatie en adverteren in zoekmachines 

Zoals elk goed internet marketing bureau houden wij ons ook bezig met zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat je, door verbeteringen aan te brengen in jouw website, een hogere positie krijgt in de ranking van Google. Dit heeft tot gevolg dat mensen jouw bedrijf doorgaans beter vinden op internet en dit genereert uiteindelijk meer klanten. Naast zoekmachineoptimalisatie (afgekort SEO, van het Engelse Search Engine Optimization) kun je ook in zoekmachines adverteren. Dit heet SEAvan het Engelse Search Engine Advertizing. Als je dit goed aanpakt, verhoogt dit je vindbaarheid in Google gegarandeerd, omdat je dan biedt op een prominente positie in de resultaten. Het werkt als een veiling, maar de hoogste bieder is lang niet altijd de winnaar. Je advertenties moeten namelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen. Google kijkt hoe relevant je advertentie en website is om te bepalen wie de veiling wint.  

Heb je zelf geen kennis van SEO en SEA en ook niet de tijd of zin om je hierin te verdiepen, dan helpen we je graag met internet marketing, om ook  jouw website te optimaliseren voor zoekmachines.

E-mailmarketing

Een andere effectieve manier om meer klanten te bereiken, is e-mailmarketing. Deze tak van internetmarketing richt zich op het versturen van e-mails naar bestaande of potentiële klanten. Via e-mail kan een bedrijf namelijk een commerciële boodschap sturen naar mensen en ze proberen te verleiden tot een aankoop of het afnemen van een dienst. Je mag niet zomaar iemand ongevraagd e-mails sturen. Heb je hulp nodig met het opzetten van een campagne, of het maken van nieuwsbrieven? Wij helpen je graag om een effectieve e-mailmarketing campagne op te zetten. We hebben een designteam dat een ontwerp op maat voor jouw nieuwsbrief kan maken en onze content schrijvers kunnen de inhoud van jouw nieuwsbrief verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Social Media marketing

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de rol van Facebook, Instagram en Twitter is op internet groter dan ooit. Steeds meer bedrijven komen tot de conclusie dat ze hier iets mee moeten. Maar hoe? En wie gaat het doen? dotcontent_user kan je helpen een strategie uit te zetten voor sociale media en ook je social media kanalen voor je beheren. In de meeste gevallen is een dergelijke marketingcampagne erop gericht om interactie te creëren tussen een organisatie en Facebook- of Twittergebruikers. 

Facebook en twitter kun je ook in jouw website design laten zetten. Hierdoor kunnen mensen via de website op jouw profielen komen.

Geïnteresseerd in online marketing? Neem dan contact op met dotcontent_user door te bellen naar 0528 26 95 94, te mailen of ons contactformulier in te vullen.